ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

Menuprijzen:

voorgerecht-hoofdgerecht (€25,00)-dessert = €40,00

voorgerecht-hoofdgerecht (€24,00)-dessert = €39,00

voorgerecht-hoofdgerecht (€20,00)-dessert = €36,00

voorgerecht-hoofdgerecht (€18,00)-dessert = €34,00

STARTERS

Risotto met witte asperges en daslook (5,11,12) €12,00
Huisgerookte forel met zure room (3,12) €12,0
Huisgemaakte kroketten met pulled pork (13) €12,00

GASTEN

 (mayonaise, ketchup & huisgemaakte saus: 0,50cts)

Al onze gerechten worden vergezeld door salades en groenten van lokale producenten en handelaren.

Biefstuk (Lamberty, La Platte, Monts des brûmes), peperroomsaus (4,5,7,12) €25,00

Eend met sinaasappel (5,12) €25,00
Snoekbaarsfilet met Florentijnse saus (3,12) 24,00
Huisgemaakte cordon bleu & Italiaanse ham (11,13) 24,00

Runderburger (zelfgebakken brood en saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Kipburger (Biô Bastin) (zelfgebakken brood en saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Forelburger (D’ondenval) (huisgemaakt brood en saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Vegetarische burger (zelfgebakken brood en saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Luikse of tomatensaus gehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 2 stuks €18,00

Luikse of tomatensaus gehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 1 stuk €13,00

Vegetarische gerechten op aanvraag.

DESSERTS

Trio van kazen & confits (Bairsoù, Grandes fagnes) (11,12,13,14) €10,00

Wentelteefjes met een bolletje ijs (11,12,13) €10,00
Huisgemaakte chocoladefondant met een bolletje ijs (11,12) €10,00

★ Beperk uw keuze tot 4 verschillende voor-, hoofd- en nagerechten per tafel.


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!