Menuprijzen:
voorgerecht-hoofdgerecht (€25,00)-dessert = €40,00
voorgerecht-hoofdgerecht (€24,00)-dessert = €39,00
voorgerecht-hoofdgerecht (€20,00)-dessert = €36,00
voorgerecht-hoofdgerecht (€18,00)-dessert = €34,00
STARTERS
Risotto met witte asperges en daslook (5,11,12) €12,00
Huisgerookte forel met zure room (3,12) €12,0
Huisgemaakte kroketten met pulled pork (13) €12,00
GASTEN
(mayonaise, ketchup & huisgemaakte saus: 0,50cts)
Al onze gerechten worden vergezeld door salades en groenten van lokale producenten en handelaren.
Biefstuk (Lamberty, La Platte, Monts des brûmes), peperroomsaus (4,5,7,12) €25,00
Eend met sinaasappel (5,12) €25,00
Snoekbaarsfilet met Florentijnse saus (3,12) 24,00
Huisgemaakte cordon bleu & Italiaanse ham (11,13) 24,00
Runderburger (zelfgebakken brood en saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
Kipburger (Biô Bastin) (zelfgebakken brood en saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
Forelburger (D’ondenval) (huisgemaakt brood en saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
Vegetarische burger (zelfgebakken brood en saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
Luikse of tomatensaus gehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 2 stuks €18,00
Luikse of tomatensaus gehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 1 stuk €13,00
Vegetarische gerechten op aanvraag.
DESSERTS
Trio van kazen & confits (Bairsoù, Grandes fagnes) (11,12,13,14) €10,00
Wentelteefjes met een bolletje ijs (11,12,13) €10,00
Huisgemaakte chocoladefondant met een bolletje ijs (11,12) €10,00
★ Beperk uw keuze tot 4 verschillende voor-, hoofd- en nagerechten per tafel.
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)